راهنماي خريد آسياب غلات آشپزخانه كامل
ردههاي آسياب غلات 2 ژانويه 2020 توسط لورنا كرينگ
گهگاه به كالاهايي كه توسط فروشندگان ارائه مي شود پيوند مي دهيم تا به خواننده در يافتن محصولات مربوطه كمك كنيم. برخي از اين موارد ممكن است وابسته باشند ، به اين معني كه در صورت خريد اقلام ، كميسيون هاي كمي (بدون هزينه اضافي براي شما) به دست مي آوريم. در اينجا بيشتر در مورد آنچه ما انجام مي دهيم توضيح داده شده است.
هر نانوا اين ضرب المثل قديمي را مي داند كه غذاهاي پخته شده شما به اندازه مواد اوليه اي كه استفاده مي كنيد خوب هستند - و اينكه مواد اوليه براي بهترين نتيجه ضروري است.
اما غافلگيركننده غالباً ، يكي از مواد اوليه اي كه در "جستجوي تازه" ناديده گرفته مي شود ، آرد است. متأسفانه ، آنچه اغلب در پخت و پز خانگي مورد استفاده قرار مي گيرد ، محصولي است كه مواد مغذي آن محروم شده و براي مدت ماندگاري طولاني با مواد افزودني تزريق شده است-بسيار دور از كيفيت سالم و تازه!
بخشهاي تخصصي در خواربارفروشي ها و فروشگاههاي مواد غذايي سالم انواع آرد را از غلات و حبوبات مختلف ارائه مي دهند ، اما قيمتها اغلب حتي براي مقادير كم نيز گران مي شود.
شكي نيست كه آرد تازه آسياب شده ، مغذي ترين و خوش طعم ترين است و مزاياي متعددي براي سلامتي نسبت به انواع تصفيه شده دارد. آسياب تازه داراي طعم سرزنده و خاكي است و شامل تمام قسمت هاي دانه - مواد مغذي و فيبر سبوس و جوانه ، به علاوه پروتئين و ويتامين هاي آندوسپرم نشاسته اي است.
در اين راهنماي خريد ، ما با بررسي 10 مورد برتر آسياب غلات مورد علاقه خود شروع مي كنيم كه شامل موارد زير است:
زمان آن فرا رسيده بود كه نان خمير ترش را به سطح بالا برسانم ، اين بدان معنا بود كه من در جستجوي آسياب دانه بودم تا آسياب آرد خود را شروع كنم. با وجود انواع گوناگون چرخ گندم در آنجا ، تحقيقات زيادي طول كشيد تا مطمئن شوم كه من مناسب نيازهاي پخت نان خميرم هستم.
بهترين دستگاه آسياب دانه خانگي براي آرد نان داراي ويژگي هاي زير است:
فرايند آسياب/آسياب دماي آرد را براي محافظت از يكپارچگي آرد بيش از 112 فارنهايت (45 درجه سانتي گراد) افزايش نمي دهد.
گزينه هايي براي طيف وسيعي از درشتي آرد وجود دارد ، از جمله آرد فوق العاده خوب كه به تهيه يك نان سبك تر كمك مي كند.
اين راهنما به شما كمك مي كند تا بسته به آنچه كه بدنبال آن هستيد ، بهترين نوع آسياب دانه را انتخاب كنيد. بحث خواهيم كرد:
انواع مختلف آسياب غلات در بازار
قبل از تصميم گيري در مورد نوع خريد بايد به چه چيزي فكر كنيد
بسته به آنچه به دنبال آن هستيد ، برخي توصيه ها.
برخي از پيوندهاي موجود در اين پست ممكن است پيوندهاي وابسته باشند ، به اين معني كه در صورت خريد هر يك از محصولاتي كه به آنها پيوند مي دهم ، كميسيون دريافت مي كنم. من فقط آنچه را كه خودم دوست دارم و/يا استفاده مي كنم توصيه مي كنم.
(توجه: اگر در مورد چرخاندن گندم خود به آرد مطمئن نيستيد ، من راهنماي مفصلي در مورد مزايا و معايب آن دارم ، همراه با نكاتي در مورد كار با آرد تازه آسياب شده در اينجا.)
آسياب دانه اي كه بعد از تمام تحقيقاتم خريدم (و دوستش دارم!) Mockmill Lino 200 است كه مستقيماً از Mockmill در اينجا خريدم. اما اين چرخ گندم مطمئناً تنها دستگاه موجود نيست ، يا لزوماً بهترين براي شما است.
در حقيقت ، گزينه هاي ارزان تر ديگري نيز وجود دارد كه مي توانند نتايج مشابهي را به شما ارائه دهند. بياييد نگاهي به انواع مختلف آسياب گندم موجود براي مصارف خانگي بيندازيم:
توجه: من موفق شدم از تخفيف ويژه براي خوانندگان وبلاگ خود استفاده كنم! از كد كوپن TRUESOURDOUGH5 براي 5 off تخفيف هر خريد از Mockmill استفاده كنيد!
انواع مختلف آسياب غلات خانگي
چند نوع آسياب غلات مختلف در بازار وجود دارد و آنها گندم را به روش هاي مختلف آسياب مي كنند.
همه آسياب هاي غلات خانگي اجازه مي دهند توت گندم در يك سر و آرد خارج شود. (توت گندم همان چيزي است كه شما آن را دانه گندم مي ناميد). اما آنها از روش هاي مختلفي براي تبديل گندم به آرد استفاده مي كنند.